خواص سیر 13
خواص درمانی سیر ۱۳: در جلوگیری از سرطان های خاص موثر است
برخی مطالعات ارتباط مستقیم بین افزایش مصرف سیر و کاهش خطر ابتلا به سرطانهای خاصی چون سرطان کولون، معده، پانکراس، مری، و سینه را نشان داده است. یک مطالعهی جمعیتی نشان داد مصرف بیشتر سیر خام یا سیر پخته میتواند خطر ابتلا به سرطان معده و روده بزرگ را کاهش دهد.
خواص ضدباکتریایی سیر آن را قادر میسازد از تشکیل و فعال شدن مواد سرطانسازا جلوگیری کند، تکثیر سلول سرطانی را کاهش دهد، بازسازی دیانای را ارتقا دهد و سبب مرگ سلول سرطانی شود. همچنین برخی مطالعات نشان داده است که دیآلیلسولفید موجود در سیر میتواند از انتقال PhIP به مواد سرطانزا جلوگیری کند. PhIP ترکیبی است که خطر سرطان سینه را افزایش میدهد.
حتی انجمن ملی سرطان امریکا هم سیر و برخی دیگری از سبزیجات را ضدسرطان میداند. طبق گفتهی سازمان جهانی غذا، هر فرد بزرگسال میتواند ۲ الی ۵ حبه سیر خام، ۲ الی ۵ میلیگرم روغن سیر، ۰.۴ الی ۱.۲ میلیگرم پودر سیر، یا ۳۰۰ الی ۱۰۰۰ میلیگرم عصاره سیر مصرف کند.
به طور خلاصه خوردن سیر سلولهای سرطانی را از بین می برد مثلا خوردن سیر از سرطان جهاز هاضمه جلوگیری می کند .
برچسب: پودر سیر، خرید پودر سیر، قیمت پودر سیر، فروش پودر سیر، پودر سیر فله، پودر سیر عمده،