خواص دارویی پیاز:
پیاز از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است و دارای خواص بسیاری است.
پیازادرارآوری قوی است و خام و پخته آن هر دو این اثر را دارند.
پیازمنبع مهمیاز فلاونوئید و فنول هستند که مطالعات نشاندادهاند که از سرطان و بیماری قلبی ـ عروقی جلوگیری میکند.
برای رفع گاز معده از تنطور پیاز میتوان استفاده کرد. مقادر مصرف آن ۱۰تا ۱۵قطره است که باید در آب حل کرده و مصرف نمود.
برای رفع دردهای عصبی شربت پیاز بهترین دارو است شربت پیاز به این صورت تهیه میشود: ۱۰۰ گرم پیاز خام را با ۴۰۰ گرم آب مخلوط کرده و بپزید تا له شود سپس ۴۰۰ گرم قند روی آن بریزید و بگذارید که جوش بزند تا قند حل شود سپس آن را صاف کنید و در یخچال قرار دهید.
همانطور که گفته شد پیاز دارای انسولین گیاهی است و استفاده از آن قند خون را پائین میآورد. بیماران مبتلا به مرض قند باید حتماً هر روزه از آن استفاده کنید.
اگر پیاز را له کنید و در زیر شکم شخصی که مبتلا به احتباس ادراری است قرار دهید ادرار را باز میکند.
پیازنیم پز برای سوختگیها نیز مؤثر است.
پیازخام محرک قلب است.
پیازباکتریکش است.
پیازتقویتکننده و نرمکننده سینه است. برای این منظور پیاز را آب پز کرده و بخورید.
پیازسنگ کلیه را خرد میکند.
پیازپخته ملین است.
برای رفع خارش چشم چند قطره آب پیاز را در چشم بچکانید.
برای درمان سنگینی گوش آب پیاز را در گوش بچکانید.
ماسک پیاز روی صورت خون را بهطرف صورت میکشاند و رنگ صورت را درخشان میکند.
پیازلثهها را محکم میکند.
پیازکلسیم دارد دندانها و استخوانها را تقویت میکند و از نرمی استخوان جلوگیری میکند.
پیازمعالج عفونتهای مجاری تنفسی از قبیل ورم گلو، برنشیت، گریپ و آسم میباشد.
برای رفع سموم بدن پیاز توصیه میشود.
برای درمان اسهال از پوست پیاز استفاده کنید بدین صورت که پوست پیاز را بشوئید و در مقداری آب به مدت ده دقیقه بجوشانید، سپس آن را در داخل دستمالی ریخته و فشار دهید تا شیره آن گرفته شود. بعدا این شیره را با شکر شیرین کنید و روزی چند فنجان از آن را بشوئید تا اسهال کاملاً از بین برود.
اگر پشه یا زنبور شما را گزید فوراً یک پیاز را بریده و روی محل گزیدگی بگذارید درد و خارش فوراً ساکت میشود.
پیازترشی را برای از بین بردن یرقان و تقویت معده و روده و زیاد شدن اشتها مصرف میکنند.
تخم پیاز گرم و خشک است و برای ازدیاد نیروی جنسی مصرف میشود.
اگز از تخم پیاز پمادی درست کنید و روی سر ببندید از ریختن مو جلوگیری میکند.
برچسب:
پودر پیاز،
خرید پودر پیاز،
قیمت پودر پیاز،
فروش پودر پیاز،
پودر پیاز فله،
پودر پیاز عمده،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۹ بهمن ۱۳۹۷ساعت:
۰۴:۳۳:۴۱ توسط:مرکز ادویه جات ایران موضوع:
نظرات (0)
پودر پیاز خشک شده است، پیاز زمینی است که به طور معمول به عنوان چاشنی استفاده می شود. این یک عنصر رایج در نمک و مخلوط ادویه ای است، از قبیل چاشنی بو مونده. بعضی از انواع با استفاده از پیاز خامه ای تهیه می شود. پیاز های چرب، زرد و قرمز می توانند استفاده شوند. پودر پیاز یک محصول غذای آماده تجاری است که دارای چندین نوع آشپزی است. پودر پیاز نیز می تواند خانگی باشد.
پودر پیاز ممکن است به عنوان یک غذای حاوی غذاهای مختلف مانند پاستا، پیتزا و مرغ کبابی استفاده شود. این ماده همچنین یک عنصر اصلی inbeau monde seasoning است. همچنین گاهی اوقات به عنوان گوشت مرطوب استفاده می شود. پودر یونان نیز جزء برخی از غذاهایی است که از نظر تجاری مانند سس ها، سوپ ها و سس سالاد استفاده می شود.
برچسب:
پودر پیاز،
خرید پودر پیاز،
قیمت پودر پیاز،
فروش پودر پیاز،
پودر پیاز فله،
پودر پیاز عمده،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۹ بهمن ۱۳۹۷ساعت:
۰۴:۲۹:۵۱ توسط:مرکز ادویه جات ایران موضوع:
نظرات (0)
سوسیس اگر با مواد مرغوب و استاندارد تهیه شود ، میتواند منبعی از پروتئین و دیگر مواد مفید باشد. اگر در خانه کودک تان پودر پیاز عاشق سوسیس و کالباس است، یا خودتان از طرفداران این فرآوردههای گوشتی هستید، اما به دلیل مسائل بهداشتی و عدم اعتماد به محصولات کارخانهای از خوردنشان صرف نظر میکنید، پیشنهاد میدهیم سوسیس خانگی درست کنید. پودر پیاز با طرز تهیه سوسیس خانگی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سوسیس خانگی
۶۰۰ گرم گوشت قرمز و سفید
۳ حبه سیر
یکدوم پیمانه سویا چرخکرده
۱ عدد تخم مرغ
۸۰ گرم آرد
پودر پیاز
۱۰۰ گرم آب سرد
۱۵ گرم پودر آب پنیر
۲ قطره اسانس دود
ادویههای لازم برای تهیه سوسیس خانگی
۱۵ گرم شیر خشک
پودر سیر و پودر پیاز از هر کدام یک قاشق چایخوری
پودر پیاز
فلفل سفید و فلفل قرمز از هر کدام یکدوم قاشق چایخوری
پودر هل، میخک و جوز هندی از هر کدام یکدوم قاشق چایخوری
آویشن، پودر خردل و زردچوبه از هر کدام یکدوم قاشق چایخوری
دارچین، پاپریکا و تخم گشنیز پودر شده از هر کدام یکچهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه سوسیس خانگی
اگر از گوشت تازه استفاده میکنید، گوشت را داخل فریزر قرار دهید تا منجمد شود سپس به قطعات کوچک خرد کنید.
گوشت، پودر سویا، شیرخشک، آرد، آب، پودر آب پنیر، اسانس دود، تخم مرغ، روغن و سیر را داخل مخلوطکن بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
پودر پیاز
همه ادویهها را با هم مخلوط کنید، سپس آنها را الک کرده تا کاملا نرم شوند. ادویهها را هم به مواد داخل مخلوطکن اضافه کنید.
مواد را از دستگاه خارج کنید و روی یک تخته قرار دهید. به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه ورز دهید تا منسجم شود.
سوسیسساز چرخ گوشت را نصب کنید. یک طرف نایلون مخصوص سوسیس را به سری مخصوص نصب کنید و مواد را داخل چرخگوشت بریزید.
پودر پیاز
مواد که کاملا پر شد، میتواند سوسیس را در اندازههای دلخواه تقسیم کنید و با نخ مخصوص آشپزی سر و انتهای هر بخش را به خوبی ببندید.
حالا سوسیسها را داخل بخارپز قرار دهید تا بپزند. اگر بخارپز ندارید، آنها را داخل یک سبد فلزی بچینید و سبد را روی یک قابلمه در حال جوش قرار دهید. درپوش ظرف را بگذارید تا بپزد.
بعد از این که سوسیسها پختند، صبر کنید تا خنک شوند سپس دو تا سه ساعت در فریزر قرار دهید. بعد از این مدت آنها را به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کنند.
سوسیسها آماده مصرف هستند.
نکات طرز تهیه سوسیس خانگی
حتما بگذارید تا مایه سوسیس خنک شود. سپس داخل نایلون را پر کنید.
میتوانید بنا به ذائقهتان مقدار ادویهها را کم و زیاد کنید و مقداری سبزیجات هم اضافه کنید.
نایلون سوسیس را میتوان از لوازم قنادیها یا فروشگاههای لوازم پلاستیکی فروشی تهیه کنید.
برچسب:
پودر پیاز،
خرید پودر پیاز،
قیمت پودر پیاز،
فروش پودر پیاز،
پودر پیاز فله،
پودر پیاز عمده،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۹ بهمن ۱۳۹۷ساعت:
۰۴:۲۷:۳۵ توسط:مرکز ادویه جات ایران موضوع:
نظرات (0)
+ نوشته شده:
۹ بهمن ۱۳۹۷ساعت:
۰۴:۲۱:۰۴ توسط:مرکز ادویه جات ایران موضوع:
نظرات (0)
سعی کنید برای طرز تهیه مرغ سوخاری با پودر پیاز حتما مرغ تازه تهیه کنید چون مرغ های یخچالی و فریزی کمی به اندازه ی گوشت تازه خوشمزه و لذیذ نمیشود و این غذای خوشمزه را میتوانید با سس گوجه فرنگی تند یا معمولی سرو کنید و برای تزیین پودر پیاز میتوانید از نعنا و جعفری تازه و پیاز و گوجه فرنگی حلقه شده استفاده کنید ، امیدوارم از طرز تهیه مرغ سوخاری لذت برده باشید
مرغ را شسته و تکه تکه کنید و سینه ی مرغ را جرا کنید و به مدت 2 ساعت در آب لیمو نمک و فلفل قرار دهید
د و پودر سوخاری و جو دو سر و نمک فلفل قرمز و فلفل سیاه و پودر سیر و پودر پیاز را مخلوط میکنیم
خم مرغ و شیر را مخلوط میکنیم
مرغ را در مخلوط پودر ها و پودر پیاز میغلتانیم
سپس در مخلوط شیر فرو میبریم
و مجددا باز در مخلوط پودرها میغلتانیم
پودر پیاز را میریزیم
این کار رو برای تمامی تکه های مرغ انجام میدهیم
تکه های مرغ را در روغن داغ شده سرخ میکنیم تا طلایی شود
برچسب:
پودر پیاز،
خرید پودر پیاز،
قیمت پودر پیاز،
فروش پودر پیاز،
پودر پیاز فله،
پودر پیاز عمده،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۹ بهمن ۱۳۹۷ساعت:
۰۴:۱۶:۳۵ توسط:مرکز ادویه جات ایران موضوع:
نظرات (0)
سعی کنید برای طرز تهیه مرغ سوخاری با پودر پیاز حتما مرغ تازه تهیه کنید چون مرغ های یخچالی و فریزی کمی به اندازه ی گوشت تازه خوشمزه و لذیذ نمیشود و این غذای خوشمزه را میتوانید با سس گوجه فرنگی تند یا معمولی سرو کنید و برای تزیین پودر پیاز میتوانید از نعنا و جعفری تازه و پیاز و گوجه فرنگی حلقه شده استفاده کنید ، امیدوارم از طرز تهیه مرغ سوخاری لذت برده باشید
مرغ را شسته و تکه تکه کنید و سینه ی مرغ را جرا کنید و به مدت 2 ساعت در آب لیمو نمک و فلفل قرار دهید
د و پودر سوخاری و جو دو سر و نمک فلفل قرمز و فلفل سیاه و پودر سیر و پودر پیاز را مخلوط میکنیم
خم مرغ و شیر را مخلوط میکنیم
مرغ را در مخلوط پودر ها و پودر پیاز میغلتانیم
سپس در مخلوط شیر فرو میبریم
و مجددا باز در مخلوط پودرها میغلتانیم
پودر پیاز را میریزیم
این کار رو برای تمامی تکه های مرغ انجام میدهیم
تکه های مرغ را در روغن داغ شده سرخ میکنیم تا طلایی شود
برچسب:
پودر سیر،
خرید پودر سیر،
قیمت پودر سیر،
فروش پودر سیر،
پودر سیر فله،
پودر سیر عمده،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۹ بهمن ۱۳۹۷ساعت:
۰۴:۱۲:۴۶ توسط:مرکز ادویه جات ایران موضوع:
نظرات (0)
وقتی که سیر را کبابی می کنید، پوستش را نکنید. این لایه محافظتی، سیر را نرم نگه می دارد و مواد مغذی بیشتری به آن اضافه می کند.
پودر سیر هم خیلی خواص دارد
برنج مغذی تربا اضافه کردن پودر پیاز :
درحین پخت برنج به آن پودر پیاز اضافه کنید تا ویتامین های آن را زیادتر کنید. اجازه دهید تا زمان پخت کامل برنج با هم بپزند و در آخر به راحتی پوست را جدا کنید..
کاربرد پوست پیاز برای پختن نان:
یک قاشق چایخوری پوست پودر شده پیاز را به خمیر نان خانگی اضافه کنید تا طعمی ملایم و مواد مغذی بیشتری به آن بدهید.
خواص دمنوش پوست پیاز
پوست پیاز را 10 تا 20 دقیقه بجوشانید تا یک دم کرده تهیه کنید. محلول را صاف کنید و قبل از خواب بنوشید تا گرفتگی ماهیچه ها بهتر شود.
دم کرده پوست پیاز خواب آور است:
به دلیل خاصیت خواب آوری، یک فنجان چای پوست پیاز دم کنید. خیلی راحت آب جوش را روی مقداری پوست پیاز بریزید و درپوش ظرف را گذاشته ، اجازه دهید برای 15 دقیقه همانطور بماند. چای را صاف کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید. پودر پیاز ادویه خوبی است
برچسب:
پودر سیر،
خرید پودر سیر،
قیمت پودر سیر،
فروش پودر سیر،
پودر سیر فله،
پودر سیر عمده،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۹ بهمن ۱۳۹۷ساعت:
۰۴:۱۰:۳۴ توسط:مرکز ادویه جات ایران موضوع:
نظرات (0)
+ نوشته شده:
۹ بهمن ۱۳۹۷ساعت:
۰۴:۰۶:۵۴ توسط:مرکز ادویه جات ایران موضوع:
نظرات (0)
طرز تهیه هر 4پودر کاملا یکسان هست و تنها چند نکته خاص در مورد اونها وجود داره.برای تهیه پودر پیاز و پودر سیراول 10دقیقه اونها رو با پوست داخل فریزر قرار بدید که بیشتر گازهای اشک آور و سمیشون خارج بشه بعد هم اونها رو خارج کنید و پوست بگیرید و خیلی خوب بشورید.
تا جایی که براتون امکان پذیره این مواد رو نازک اسلایس کنید و روی یه توری قرار بدید و صبر کنید کامل کامل خشک بشن.
برای تهیه پودر موسیر عین پودر سیر و پودر پیاز هم موسیر تازه رو اسلایس کنید و دقیقا همون کارهای بالا رو انجام بدید.
وقتی مواد کامل خشک شدن اونها رو داخل سینی فر قرار بدید البته بهتره فر از قبل گرم شده باشه.فر رو روی کمترین حرارت تنظیم کنید .مواد رو داخل فر بذارید و 3 تا4 ساعت صبر کنید تا کامل خشک بشن.
نکته ای که وجود داره در مورد پودر پاپریکا هست بهتره برای تهیه این پودر از فلفل قرمز پاپریکا فلفل قرمز شیرین استفاده کنید اما اگر بهش دسترسی ندارید از فلفل قرمز دلمه ای استفاده کنید به همون روش اسلایسش کنید و البته مواد داخلش رو حتما خالی کنید و مثل روش بالا عمل کنید.
برچسب:
پودر پیاز،
خرید پودر پیاز،
قیمت پودر پیاز،
فروش پودر پیاز،
پودر پیاز فله،
پودر پیاز عمده،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۹ بهمن ۱۳۹۷ساعت:
۰۴:۰۴:۳۱ توسط:مرکز ادویه جات ایران موضوع:
نظرات (0)
فر را از پیش در دمای 177 درجه سانتی گراد گرم کنید. روی یک کاغذ روغنی که در سینی فر گذاشته اید، لایه نازکی از روغن بمالید تا چرب شود. (می توانید اسپری کنید).
سیب زمینی را با چاقوی تیز، ورقه ورقه کنید. ورقه ها باید بسیار نازک باشند.
ورقه های سیب زمینی را به گونه ای روی کاغذ روغنی بگذارید که لبه هایشان با هم برخورد نکند. دوباره ورقه ها را با اسپری روغن به میزان کمی اسپری کنید. حالا شوید خشک، پودر پیاز و نمک را روی سیب زمینی ها بپاشید.
اجازه دهید که سیب زمینی ها حدود 8 تا 10 دقیق در فر بپزند تا رنگشان شروع به طلائی شدن بکند.
حالا به آرامی ورقه ها را برگردانید و با روغن اسپری کنید و روی آنها شوید خشک شده، پودر پیاز و نمک بپاشید. اجازه دهید چیپس ها 5 دقیقه دیگر نیز بپزند. آنها باید ترد شوند. آنها را در ظرفی که در زیرش دستمال کاغذی گذاشته اید بریزید تا روغن اضافی شان گرفته شود. سپس آنها را سرو کنید.
این پودر پیاز نوعی ادویه طعم دهنده است، پودر پیاز در خوراکیهایی مانند چیپس و پیاز یا برخی سسهای مایونز کاربرد دارد. همچنین
پودر پیاز برای آماده سازی پیاز داغ برای طبخ آش یا برخی غذاهای دیگر بسیار مناسب است، پودر پیاز یک طعم دهندۀ عالی برای غذا است. پودر پیاز با توجه به نوع شکل آن برای دادن طعم نهایی به غذا بسیار مناسب است.
برچسب:
پودر پیاز،
خرید پودر پیاز،
قیمت پودر پیاز،
فروش پودر پیاز،
پودر پیاز فله،
پودر پیاز عمده،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۹ بهمن ۱۳۹۷ساعت:
۰۴:۰۱:۳۷ توسط:مرکز ادویه جات ایران موضوع:
نظرات (0)